Statul a vândut fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dincă

dinca diicot

ANABI (Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate) a reuşit să vândă la licitaţie grămada de fier vechi găsită de anchetatori în curtea lui Gheorghe Dincă, suspectul de crimă din Caracal, informează G4Media.ro.
Potrivit sursei citate, este vorba de o cantitate de 29.130 de kilograme de fier vechi (bucăţi din fier brut, tablă, butoaie, ţevi, plase din sârma), vândută cu 15.584 de lei.
De asemenea, ANABI a scos la vânzare şi furgoneta şi dubiţa găsite în curtea lui Dincă. Furgoneta Fiat este fabricată în anul 1998, are un rulaj de 230.996 de km şi preţ de pornire la licitaţie de 4922 de lei.
Dubiţa scoasă la vînzare este tot Fiat, este fabricată în anul 1996, are 250.433 de km şi e la a doua licitaţie. Are un preţ de pornire 3763 de lei.
Mai aveţi câteva ore la dispoziţie să vă înregistraţi pe site-ul ANABI şi să participaţi la cele 2 licitaţii online. ANABI a vrut să vândă şi Renault Megane-ul argintiu cu care Dincă le-a răpit pe Alexandra şi Luiza. Tribunalul Olt a anulat însă procedura ANABI de valorificare a maşinii lui Dincă pe motiv că este probă la dosar, potrivit G4Media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura