40 de elevi de 10 din Olt au fost premiați la ISJ

Cei 40  elevi care au obținut la Evaluare Națională și Bacalaureat media 10 au fost premiați astăzi. Anul acesta , deși pandemia a creat probleme iar copiii au fost nevoiți să învețe în sistem online, anul acesta au fost obținute cele mai multe medii de 10 la examenele finale.

Liceenii de 10 premiați astăzi sunt cinci absolvenţi ai Colegiului Naţional „Ion Minulescu”, cinci sunt absolvenţi ai Colegiului Naţional „Radu Greceanu” Slatina , unul este absolvent al Liceului Teoretic „Petre Pandrea” Balş , câte un absolvent cu media 10 s-a înregistrat și la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Caracal şi Liceul „Ştefan Diaconescu” Potcoava.

La Evaluarea Națională, în acest an, 25 de tineri au reușit să obțină punctajul maxim, dintre care 13 din Slatina, 6 din Caracal, câte 2 din Balș și Corabia, respectiv câte unul din Traian și Vitomirești.

Fiecare elev a primit  premii ce au constata in bani. Cei de clasa a VIII a au primit  câte 1000 de lei, iar cei care au absolvit liceul cu 10 au fost răsplătiți cu câte 3000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura