Candidații la Primăria Slatina au votat și i-au îndemnat pe cetățeni să iasă la vot

Vot presedinte

Cei mai mulți politicieni au votat încă de la primele ore ale dimineții. Au vrut să dea un exemplu personal și i-au îndemnat pe oameni să iasă la vot.

Liviu-Voiculescu-PNL-1 Candidații la Primăria Slatina au votat și i-au îndemnat pe cetățeni să iasă la vot

„Astăzi m-am prezentat la vot cu gândul de a schimba lucrurile în Slatina, cu gândul că și în Slatina se poate. Se poate să avemun orș curat, un oraș frumos. Se poate ca în Slatina să avem opinii politice diferite. Am votat pentru viitorul meu, al copiilor mei, al Slatinei și pentru viitorul nostru, al tuturor! Îndemn toți slătinenii să iasă la vot într-un număr cât mai mare, astfel încât cel care va fi ales astăzi primarul municipiului Slatina să aibă în spate legitimitatea unei prezențe foarte mari la vot. Mergeți la vot, fiecare vot contează! ”,  a ținut să spună la ieșirea din secția de votare Liviu Voiculescu, candidatul PNL la Primăria Slatina.

Emil-Mot-PSD Candidații la Primăria Slatina au votat și i-au îndemnat pe cetățeni să iasă la vot

„Am votat astăzi pentru continuitate, am votat pentru slătineni, am votat pentru proiecte cu fonduri europene, am votat pentru ca viaţa noastră, a tuturor, să meargă înainte, să meargă din ce în ce mai bine. Până acum, în Slatina, totul este foarte, foarte bine, nu sunt incidente electorale şi îmi doresc nici să nu fie. Aş vrea, cu această ocazie, să-i invit pe slătineni să participe la procesul de votare”, a afirmat Emil Moţ, candidatul PSD la Primăria Slatina.

Alexandra-Ciocarlan-PPU Candidații la Primăria Slatina au votat și i-au îndemnat pe cetățeni să iasă la vot

„Nu uitați că noi suntem generația schimbării. Noi am demonstrat că politica este despre oameni și proiecte frumoase. Schimbarea de astăzi este pentru următorii patru ani atât pentru Slatina, cât pentru întreg județu ”, a declarant la scurt timp după ce a votat, Alexandra Ciocârlan, candidatul PPU la Primăria Slatina.

Marius-Balasa-PRO-Romania Candidații la Primăria Slatina au votat și i-au îndemnat pe cetățeni să iasă la vot

„Am votat pentru schimbare, am votat pentru ca slătinenii să conteze în Slatina, să fie întrebați, să fie fiecare dintre ei parte din Slatina. Am votat pentru proiecte, pentru tot ceea ce este nevoie în Slatina acum și nu există. Îmi doresc ca Slatina să fie un oraș care să se dezvolte împreună cu slătinenii”, a ținut să spună Marius Bălașa, candidatul PRO România la Primăria Slatina, la ieșirea din secția de votare.  

„Am votat pentru un oraș care are un potențial extraordinar, care are oameni cinstiți, muncitori, creativi și care trebuie să se bucure de tot ce este mai bun. Acest potențial poate fi pus în slujba slătinenilor de toate generațiile, de aceea astăzi este mai important ca oricând să ieșim cu toții la vot”, a spus candidatul ALDE la Primăria Slatina, Cristian Bircea.

Lasă un răspuns