Moț:” Am votat astăzi pentru continuitate”

mot vot

La ora 11.00 edilul în funcție, Emil Moț a mers la secția de votare de la școala ”Constantin Brâncoveanu” alături de soția sa.

La ieșirea de la urne, acesta a declarat: „Am votat astăzi pentru continuitate, pentru slătineni, pentru proiecte cu fonduri europene, am votat pentru viața noastră a tuturor, să meargă înainte, să meargă din ce în ce mai bine”.

Totodată, Moț a precizat că procesul electoral din Slatina s-a derulat până acum fără incidente.

„Până acum, în Slatina totul este foarte bine, nu sunt incidente electorale, îmi doresc nici să nu fie. Cu această ocazie, îi invit pe slătineni să participe la procesul de votare. Prezența la vot este la fel că acum patru ani, poate cu o jumătate de procent mai mare, văd că pandemia nu are efecte negative asupra votanților. Măsurile de prevenție au fost luate atât de Primăria Slatina, cât și de Prefectura Olt, eu cred că toată lumea este în siguranță. Avem dezinfectant, avem măști pentru persoane ca să respecte distanțarea, avem culoare diferite, o cale de intrare, o altă cale de ieșire, nu văd ce probleme ar fi, iar slătinenii să se sperie și să nu participe la vot”, a spus Emil Moț.

Emil Moț candidează pentru un nou mandat de primar din partea PSD.

Lasă un răspuns