Marius Oprescu, preşedinte PSD Olt: „Sunt convins că vom face majoritate singuri pentru Consiliul Judeţean”

mot oprescu

Primele rezultate arată că PSD a câştigat zdrobitor în judeţul Olt alegerile locale, astfel că, în următorii patru ani municipiile şi patru din cele şase oraşe, dar şi Consiliul Judeţean Olt vor fi conduse de primarii social-democrați.

Practic, PSD şi-a păstrat supremaţia şi are şanse să conducă şi mai multe primării decât în urmă cu patru ani. Candidaţii social-democraţilor au câştigat la Consiliul Judeţean, au câştigat municipiul reşedinţă de judeţ şi municipiul Caracal, dar şi patru din cele şase oraşe şi, a estimat preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, şi peste 90 de comune.

.„Din toate estimările şi calculele noastre, sunt convins că vom face majoritate singuri pentru Consiliul Judeţean. Rezultatele pe oraşe dovedesc acest lucru. De exemplu, la primari, că aici s-au numărat voturile mai întâi, pe Caracal, avem un procent de 53 %, probabil consiliile local şi judeţean sunt puţin în urmă, dar cu siguranţă ne apropiem de un 50%. Atâta timp cât pe oraşe închizi la 50%, este uşor ca din zona comunelor să depăşim acest prag şi să facem majoritate. Nu cred că vor fi probleme pentru crearea majorităţii în Consiliul Judeţean, dar în acest moment vorbim pe tendinţe şi nu avem calcule exacte pentru că nu avem cifrele şi procesele verbale de la comune. Până mâine dimineaţă, cu siguranţă, vom putea şti rezultatul final”, a mai spus Marius Oprescu, președintele PSD Olt.

Lasă un răspuns