Cei mai ”puternici” candidați ai Pro România au pierdut alegerile locale

pro

Cei trei candidați ai Pro România pentru primăriile a trei orașe importante din județ și-au recunoscut înfrângere în alegerile locale și au mulțumit electoratului.

La Slatina, Marius Bălașa , aflat pentru a doua oară în cursa pentru primărie și-a anunțat înfrângere printr-un mesaj pe pagina sa de facebook.

”Am candidat cu speranța de a ne fi mai bine tuturor.De aceea v-am propus proiecte pe care le-am considerat necesare pentru Slatina și o echipă competentă, de care sunt mândru. Rezultatele sunt evidente și nu este nimic de comentat.Sper să ne fie mai bine tuturor și fiecare dintre noi să fie o parte din Slatina.Eu voi rămâne același om #PrintreOameni”, a anunțat Marius Bălașa.

Acesta nu a reușit să câștige primăria, dar va face parte în următorii patru ani de CL Slatina.

Un alt candidat care se anunța cu șanse reale este Octavian Stănescu, la Caracal. Din păcate acesta nu a reușit să îi convigă pe caracaleni să îi acorge mai mult credit, clasându-se pe locul al III lea, după candidații PSD și PNL. Acesta a reușit de altfel să intre in CL cu patru consilieri locali.

”Mulțumesc celor două mii de oameni care au ales să fie alături de Pro România și Octavian Stănescu și le promit că nu voi ezita să le fiu aproape, necondiționat. Mulțumesc echipei #ProRomânia, care s-a implicat cu tot sufletul în această campanie și care a înțeles că nimic nu se poate realiza fără efort și determinare, dar, în același timp, tinerii orașului nostru trebuie să înțeleagă că niciodată un vis nu se poate realizează fără muncă și implicare. Felicit toți aleșii locali și le doresc mult succes și puterea de a duce la bun sfârșit toate proiectele pe care le-au promis cetățenilor municipiului Caracal. Sunt mândru că avem la Caracal organizația noastră Pro România, organizație abia înființată de câteva luni și care a dat prin muncă și devotament patru consilieri locali care își vor face datoria. Mergem înainte mai puternici, mai încrezători, mai curajoși!”, a declarat Stănescu

Și la Scornicești, fostul primar Ioan Prioteasa a pierdut în fața fostului său viceprimar Daniel Tudor.

Lasă un răspuns