OFIȚERUL DE POLIȚIE CARE LĂSAT-O PE ALEXANDRA MĂCEȘANU ÎN CASA LUI GHEORGHE DINCĂ, IERTAT PENTRU CĂ A MINȚIT

alexandra

Polițistul Constantin Pistol, ultimul om care a vorbit cu Alexandra Măceșanu în timp ce se afla în casa lui Gheorghe Dincă, a scăpat de problemele pe care le avea cu legea.

Concret, Pistol și soția sa, grefieră la Judecătoria Caracal, au oferit informații contradictorii cu privire la bunurile deținute, dar și cu privire la conturile bancare și veniturile încasate, scrie Spynews.

Cu toate acestea, Agenția Națională de Integritate a decis că cei doi nu trebuie să fie sancționați, fiindcă n-au avut interese ascunse atunci când au semnat declarațiile buclucașe. Astfel, ANI a clasat cazul și le-a recomandat funcționarilor publici să fie mai atenți data viitoare.

Terenul care a ridicat semne de întrebare

Potrivit sursei citate, Pistol a declarat că deține un teren intravilan de 2.184 mp, cumpărat în 2005, în timp ce grefiera Mihaela-Ioana, soția ofițerului, a susținut că familia ei nu are niciun teren.

La rubrica „Bunuri imobile”, judiciaristul a susținut că deține un autoturism și o autoutilitară, însă soția de la Ministerul Justiției a declarat că familia ei are doar un autoturism.

Ultimele detalii despre Dosarul Caracal

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova urmează să se pronunţe pe data de 30 septembrie dacă în acest dosar există suficiente probe că Gheorghe Dincă le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu şi poate să înceapă procesul sau cazul se va întoarce pe masa procurorilor DIICOT.

Lasă un răspuns