Deputatul Marius Iancu, felicitări pentru Președintele CJ, Marius Oprescu, și pentru primarii PSD

iancu

Alegerile locale de duminică au demonstrat încă o dată că echipa PSD Olt este una unită, municitoare și apreciată de cetățeni, dovadă fiind numărul mare de voturi acordate. După aflarea rezultatelor, deputatul Marius Iancu a ținut să îi felicite pe învingători, pe Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt și pe cei 95 de primari PSD care au reușit să le câștige încrederea alegătorilor pentru încă un mandat.

“O dovadă a încrederii în oameni care au muncit pentru ei și într-o echipă care nu îi dezamageste niciodată a fost votul oltenilor la aceste alegeri locale.

Îl felicit pe Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, îi felicit pe cei 95 de primari care au câștigat primăriile din localitățile lor, pe toți consilierii județeni și locali.

Îi felicit pe colegii mei care au candidat la primăriile de orașe și comune, dar nu au reușit să câștige.
Cu toții au facut campanii frumoase, decente și au fost printre oameni.

Le urez mult succes tuturor aleșilor locali PSD Olt, să continue proiectele începute în localitățile lor și să realizeze cât mai multe investiții, iar colegilor mei care încep primul mandat de primar le spun să nu uite că lucrează pentru cetățeni și să își îndeplinească promisiunele făcute în campania electorală!” a declarat parlamentarul.

Lasă un răspuns