Nu se mai dau examene pentru permis, după ce un angajat a fost confirmat cu COVID

scoala

Se suspendă activitatea la Permise și Înmatriculări Vehicule din cadrul Prefecturii Sibiu, după ce un angajat a fost confirmat cu Covid. Au fost găsiți 27 de contacți de serviciu ai acestuia și toți așteaptă rezultatele testelor, anunță MEDIAFAX.

Prefectura Sibiu a anunțat că un angajat al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din Instituția Prefectului a fost confirmat pozitiv în urma testării SARS CoV-2.

Direcția de Sănătate Publică Sibiu a început o anchetă epidemiologică și a găsit 27 de contacți de serviciu ai acestuia, dintre care 20 lucrează la permise, 6 în Prefectură, unul la Inspectoratul de Jandarmi Sibiu.

Pentru toți cei 27 de contacți s-a dispus testarea SARS CoV-2.

„În scopul prevenirii răspândirii virusului și protejării cetățenilor beneficiari ai serviciilor noastre, activitățile privind preschimbarea permiselor de conducere auto, examinarea teoretică, înmatricularea/transcrierea auto, autorizarea provizorie în circulație și examinare practică în vederea obținerii permisului de conducere, vor fi suspendate până la venirea rezultatelor testării. De asemenea în cursul acestei după-amiezi, se va efectua dezinfecția în toate spațiile de lucru ale Instituției Prefectului județul Sibiu”, a transmis Prefectura.

Lasă un răspuns