Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită în centrele DGASPC Olt

batrani falcoiu

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Olt se pregătește pentru Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, care se sărbătorește în fiecare an la 1 octombrie.

Astfel, în toate centrele de bătrâni care sunt administrate de instituție va fi organizată o masă festivă, într-un cadru restrâns, având în vedere contextul actual al evoluţiei pandemiei de Coronavirus.

1 Octombrie – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită în fiecare an, poate nu întâmplător, la mijlocul toamnei. Cu acest prilej, trebuie să ne reamintim cât de valoroși sunt oamenii, indiferent de vârsta lor, iar noi, românii, cu atât mai mult ar trebui să ne reamintim cunoscutul proverb ”Cine nu are bătrâni să își cumpere”. În această zi specială, gândurile noastre se îndreaptă cu mult respect și recunoștință către toți cei care au muncit cu multă dăruire și sacrificiu pentru educația și bunăstarea noastră, a generațiilor mai tinere. Nu există bătrâni, doar oameni mai înțelepți decât ceilalți. Cu ocazia acestei zile, și având în vedere contextul actual, îi vom sărbători pe seniorii noștri într-un cadru restrâns, prin organizarea unui meniu festiv în cele două centre din subordinea DGASPC Olt destinate persoanelor vârstnice.  Cu respect, cu drag și admirație le spunem ” La mulți ani!” celor care locuiesc în casa noastră, locul  care pentru ei este ” acasă „! Multă sănătate, tihnă și o viață liniștită va dorim!a fost mesajul transmis de directorul general al DGASPC Olt, Rădiță Piroșca.

Lasă un răspuns