Vanina Badea și Carlla Sora au și-au asigurat funcții în ISJ, deși PMP a fost zdrobit de electorat

pmp

După ce a pierdut cursa electorală pentru CJ Olt și a lăsat și șefia PMP, (că între timp și-a dat demisia) , Vanina Badea a ajuns pe funcția special înființată pentru ea în ISJ Olt .

Funcția de inspector pentru management școlar a fost înființată luna trecută, deși în ISJ Olt era deja o persoana desemnată să se ocupe în perioada aceasta cu schimbarea cu orice preț a directorilor, fie ei cu sau fără concurs.

Între timp, Vanina Badea a avut puțină treabă electorală. Fiind președinte PMP și viceprimar în Balș a fost ocupată cu susținerea lui Mădălin Teodosescu să câștige un nou mandat. Dar , ghinion, acesta a fost înfrânt de Cătălin Rotea, iar Vanina a trebuit să se mulțumească cu locul pregătit ca rezervă la ISJ.

Astfel că, de la 1 octombrie , Vanina Badea este inspector școlar.

Tot pe o astfel de funcție a fost numită și Carlla Sora (candidata PMP la funcţia de primar al Slatinei). Aceasta i-a luat locul Danei Nicolae, ca inspector pentru perfecţionarea cadrelor didactice. 

Mai exact , este colegă de birou cu PSD-ista Gabriela Șerban.

La scrutinul din 27 septembrie, PMP Olt nu a reuşit să obţină niciun mandat de consilier local la Slatina, De altfel, PMP nu a câştigat niciun mandat nici pentru Consiliul Judeţean Olt.

Lasă un răspuns