Voiculescu le cere liberalilor să fie mai activi

pnl

După ce au pierdut alegerile și în localități unde credeau că au prima șansă, liberalii se pregătesc acum să facă o opoziție puternică acolo unde au intrat in consiliile locale.

Totodată, președintele Liviu Voiculescu, le-a transmis liberalilor care au câștigat mandate de primari să respecte ceea ce au promis.

”Mandatele de primari, consilieri județeni și consilieri locali obținute de filiala noastră în urma alegerilor electorale din 27 septembrie ne onorează dar ne și obligă. Știu că toți cei care vor participa astfel activ la procesul administrativ din comunitățile pe care le reprezintă sunt oameni capabili, profesioniști și competenți, oameni care vor pune, mai presus de orice, interesul pentru cei care i-au mandatat cu încredere.
 Lor le-a revenit astfel responsabilitatea de a participa cu dăruire, cinste și corectitudine la dezvoltarea județului, dar și misiunea de a duce mai departe, în comunitățile lor, mesajul Partidului Național Liberal.
 Îi felicit pentru efortul depus, pentru implicarea în proiectele liberale și pentru tenacitatea cu care au luptat și au câștigat bătăliile pe care le-au purtat. De asemenea, îi îndemn să-și respecte angajamentele, să se aplece cu dedicare asupra nevoilor comunităților pe care le reprezintă și să țină cont că singurii parteneri în activitatea lor sunt cetățenii”, a spus Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt.

În această perioadă, Voiculescu, după ce s-a asigurat că încă are susținere de la Centru a luat la pas Organizațiile unde deja apele sunt tulburi după rezultatele dezastruoase. Un astfel de exemplu este Organizația PNL Corabia, unde după ce a pierdut alegerile, lui George Ciucu i se cere demisia.

Lasă un răspuns