RECORD NEGATIV ÎN OLT: 40 de cazuri cu COVID 19 și 3 morți în 24 de ore

Astăzi, Oltul a înregistrat trei decese din rândul persoanelor infectate cu COVID-19. Este vorba de doi bărbați din mediul rural și unul din mediul urban. Printre aceștia se numără și un beneficiar al Centrului de Îngrijire și Asistență Spineni din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, acesta fiind cel de-al doilea asistat de aici care a încetat din viață.

Primul dintre bărbați a fost de două ori internat în spital. Este vorba despre un bătrân de 78 de ani, din comuna Fărcașele, Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt au transmis ca și cauză a decesului stopul cardiorespirator și infecția COVID-19, ca și comorbidități acesta având parapareză, suspect de accident vascular cerebral și hipertensiune arterială.

Rezidentul de la centrul din Spineni este un bărbat de 61 de ani, din comuna Leleasca, acesta fiind al doilea deces înregistrat aici de la instituirea focarului de Coronavirus. Era asistat social în instituția DGASPC Olt de la sfârșitul lunii mai a anului 2013 .Bătrânul avea boli asociate schizofrenie paranoidă, sepsis și sindrom discordant, transmite DSP, cauza decesului fiind stop cardiorespirator, bronhopneumonie și infecție COVID-19.

Ultimul bărbat care a murit din cauza unui stop cardiorespirator și a infecției COVID-19 este din mediul urban și avea 79 de ani. Specialiștii în sănătate publică din județ spun că acesta a ajuns la Spitalul Slatina pe 1 octombrie și a decedat la doar o jumătate de oră de la internare. Olteanul avea ca și comorbidități casecsie.

Un alt record negativ a fost dat de faptul că au fost raportate 40 de cazuri noi de coronavirus .

De la începutul pandemiei, s-a ajuns la 1.978 de cazuri noi, în judeţul Olt, şi la 65 de decese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura