Cine este în cărți pentru funcțiile de vicepreședinți ai CJ Olt

cj

Astăzi, 5 octombrie, consilierii județeni și-au preluat mandatele pentru următorii patru ani. PSD va conduce Consiliul Județean, și are și o majoritate confortabilă care îi oferă posibilitatea de a numii și cei doi vicepreședinți.

Alături de Marius Oprescu, la cârma județului va rămâne pentru al doilea mandat de vicepreședinte Virgil Delureanu.

Acum se discută cine va fi cel de al doilea vicepreședinte. În cărți, inițial a fost Cătălin Grecu, dar acesta a ales să fie pe lista pentru Parlamentare, lăsând locul pentru alt social-democrat. Dacă este să privim listele, următorul nume este Mariana Matei, director adjunct la Liceul Tehnologic ”PS Aurelian”, dar se pare că mai marii din partid nu agrează ideea numirii unei femei pe această funcție. Așa că, următorul, și cel mai probabil viitorul vicepreședinte este Ionuț Ivan.

Acesta cesta este directorul economic al Spitalului de Psihiatrie Schitu-Greci și a condus campania PSD din mediul online, considerată printre cele mai bune de la nivel național.

Astfel că, Ivan va prelua sarcinile lui Ioan Ciugulea, de la ALDE. În mandatul trecut acesta a făcut echipă cu Marius Oprescu și Virgil Delureanu la conducerea CJ Olt.

Consilierii județenei PSD, în mandatul 2020-2024:

 1. Virgil Delureanu
 2. Cătălin Grecu
 3. Mariana Matei
 4. Ionuţ Ivan
 5. Adrian Bărbulete
 6. Nicolae Vitan
 7. Ion Bondrescu
 8. Mirela Vasile
 9. Ilie Irimia
 10. Daniela Vlad
 11. Dorin Postelnicu
 12. Cristian Gheorghe
 13. Adrian Iordache
 14. 14.Toma Prună
 15. Emil Marinescu
 16. Constantin Popescu
 17. Ioan Nedelea
 18. Valeria Gălan
 19. George Şofaru
 20. Cristian Butnariu
 21. Ilie Hâu

Lasă un răspuns