Oficial: Walter și Raluca Zenga divorțează cu acte în regulă! După 17 ani de iubire, Zenga s-a mutat singur în Dubai. Ce-și reproșează cei doi. Exclusiv

zenggggg

De-acum, a devenit oficial: Walter și Raluca Zenga divorțează! Unul dintre cele mai frumoase și aparent stabile cupluri din showbizul românesc își spune “adio” după 17 ani de dragoste ca-n filme.

Faimosul antrenor a părăsit căminul conjugal, s-a mutat singur într-un apartament de lux din orașul-simbol al Emiratelor, angajându-și și o echipă de avocați. Nu mai există cale de împăcare, iar divorțul este iminent!

Raluca Zenga nu a dorit sub nicio formă să renunțe la mariaj, mai ales fiindcă întotdeauna s-a mândrit cu „renumele” de Zenga, ea dorindu-și cu ardoare să-și păstreze în continuare același statut. Relația s-a degradat puternic în ultima perioadă, cei doi soți nemaifiind prieteni nici măcar la nivel de Instagram

În ciuda faptului că nu mai locuiesc în Dubai în aceeași casă, fostul mare portar este topit după copii, Walter Jr. (9 ani) și Samira (11 ani), pe care îi vizitează aproape zilnic. Motivele despărțirii s-au conturat în timp. Apropiații cuplului invocă distanțele dintre cei doi și lipsa tot mai acută a comunicării, îndeosebi de când cu pandemia de coronavirus. Tehnicianul a avut mai multe angajamente în ultimii ani, de curând a demisionat și de la Cagliari, fiind obligat, prin natura meseriei, să pună mii de kilometri între el și familie.

La rându-i, Raluca era mai mereu plecată în diferite excursii pentru promovarea blogului personal de călătorii, în locații exotice ca India, Sri Lanka sau Africa, unde nu și-a luat aproape niciodată soțul. Coincidență, mai mereu când Walter revenea în Dubai, Raluca “fugea” instant cu treabă!

Mai mult, la ultimele discuții în contradictoriu, Zenga i-ar fi reproșat frumoasei soții că și-a făcut “un anturaj greșit” și că a devenit prea mondenă.

Cert este că ambii părinți își iubesc nespus copiii, ar face orice ca aceștia să nu sufere, dar rarele momente din ultima vreme, când au reușit să fie împreună precum o familie, se pare că nu au mai fost de ajuns…

Walter și Raluca Zenga nu mai formează o familie din 2018, relația lor fiind fardată cu fericire doar pentru ochii opiniei publice. În fapt, cei doi erau separați deja sentimental…

Din pozele de pe Instagram postate cu generozitate de Raluca, tatăl dispăruse de foarte mult timp, fotografiile prezentându-i doar pe mamă și copii în ipostaze fericite.

SURSA :STIRILE PROTV

Lasă un răspuns