Părinții au găsit soluții pentru ca elevii să învețe la școală

asatatata

Părinții elevilor din clasa a XII a G de la CN ”Ion Minulescu” au cedat în fața dorințelor copiilor lor și au transformat voluntar fostul amfiteatru al Facultății de Științele Educației într-o sală de curs primitoare.

Aceștia au pus mână de la mână, atât bani cât și forță de muncă și creativitate. iar în câteva zile sala a devenit noua clasa în care elevii pot învăța împreună în ultimul lor an de liceu. Pentru o clasă de 43 de elevi mutarea în amfiteatru era unica soluție, așa că ideile au fost puse în aplicare.

”Calea pe care elevii clasei a XII-a G au ales-o în contextul acestui început de an plin de semne de întrebare și de controverse este una a determinării și asumării, un exemplu de ce înseamnă spiritul ‘Minulescu’, de gândire în alb și verde, de implicare și voluntariat. Mulțumim elevilor clasei a XII-a G, părinților acestora, doamnei diriginte Irina Lungu și Asociației Părinților din CNIM care, prin eforturi conjugate, au făcut posibil accesul la ore într-un singur schimb într-o sală de curs care să ofere nu doar un mediu sigur, dar și un ambient plăcut pentru elevi și dascăli! Mult succes la toate provocările acestui an școlar”, au anunțat reprezentanții unității de învațământ.

Pe pereții clasei și-au pus amprenta și elevii. La final, pentru noua clasă în care astăzi cei 43 de liceeni au intrat s-a strâns în jur de 4.000 de lei.

Lasă un răspuns