Slătineanul Mihai Căpățînă a bătut palma cu gruparea din Bănie

A59D316E-3BF9-468C-B1BF-11760C55C2A8

Craiova s-a întărit serios pentru Liga 1 și Cupa României, iar gruparea din Bănie l-a luat și pe Mihai Căpățînă, mijlocașul celor de la Voluntari!

Dorit de FCSB după ce Gigi Becali s-a trezit cu lotul decimat de coronavirus, Căpățînă a ales-o pe Craiova și a semnat pe ultima sută de metri cu gruparea din Bănie. Tot pe ultima sută de metri, Craiova l-a luat și pe Ivan Mamut, așa cum a anunțat ProSport. Cristiano Bergodi se va baza și pe George Cîmpanu, dar şi pe Reagy Ofosu, fotbalişti de la FC Botoşani. Cei doi fotbaliști au marcat câte un gol în acest sezon.

Craiova a mai dat o lovitură: l-a transferat și pe slătineanul Mihai Căpățînă

Rămasă fără bonsiacul Koljic pentru o lungă perioadă de timp, Craiova l-a adus pe Căpățînă.ProSport a scris că FCSB a fost interesată de transferul vârfului de la Voluntari, însă mutarea nu s-a mai realizat în cele din urmă: „A fost o negociere pentru un meci. Nu a fost așa cum se face, peste tot, o negociere pentru un sau doi. Căpățână căpitanul nostru, dacă are valoare va pleca la o echipă mai mare, care vrea performanță. Nu trebuie să fie o chestiune de conjunctură”, a spus Mihai Teja.

„Mihai Căpățînă a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 4 ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Bine ai venit, Mihai!”, a fost anunțul făcut de liderul din Liga 1.

Lasă un răspuns