Cinci angajați ai CAO au COVID 19

caooooooooooooooooo

Cinci angajați ai Companiei de Apă Olt au fost depistați pozitiv la testul pentru COVID 19. Aceștia sunt personal TESA iar potrivit anchetelor epidemiologice efectuate atât de DSP Olt, cât și de personalul specializat din cadrul Companiei de Apă Olt a rezultat că toți cei cinci angajați nu au luat virusul din interiorul companiei.

Reprezentanții CAO anunță că nu există cazuri de îmbolnăviri în rândul persoanelor care asigură alimentarea cu apă a orașelor și comunelor din aria de operare a Companiei de Apă Olt, personalul de intervenții sau din rândul cititorilor -încasatori.

”Compania de Apă Olt a luat, pe toată perioada pandemiei, toate măsurile care se impun – dezinfecția săptămânală a tuturor spațiilor, asigurarea de dezinfectant și măști de protecție angajaților, termoscanare la intrarea în companie și testarea celor care au prezentat simptome specifice. Având în vedere situația epidemiologica, Compania de Apă Olt va suspenda, pe perioadă nedeterminată, activitatea Biroului Unic. Măsura a fost luată pentru a-i proteja atât pe beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare, cât și pe angajații noștri care lucrează cu clienții”, a anunțat Crina Jilavu, purtător de cuvânt al CAO.

Activitatea la casieriile Companiei de Apă Olt se desfășoară după program normal. Cetățenilor li se recomandă pentru plata facturilor utilizarea metodelor de plată on-line, card bancar.

” Clienții noștri au la dispoziție și aplicația CAOmobile, pe care o pot folosi pentru a evita deplasările la casierii. Compania de Apă este alături de beneficiarii serviciilor publice de alimentarea cu apă și canalizare, cu toate informațiile de care au nevoie și cu intervenții prompte, în caz de avarii pe rețelele de apă, dar trebuie să fim cu toții responsabili și să ne protejăm unii pe alții” a completat aceeași sursă

Lasă un răspuns