Siminica Mirea este pregătită să continue lupta pentru olteni

siminica

Cu două luni înainte de data anunțată pentru alegerile Parlamentare, senatorul de Olt, Siminica Mirea, face o analiză a guvernării PSD, dar și se pregătește pentru un nou mandat. Aceasta a subliniat că, noua echipă a PSD poate garanta o viață mai bună pentru români.

”Partidul Social Democrat și-a dorit întotdeauna să fie alături de români și astfel, în aceasta nouă etapă, își asumă un angajament strategic prin care garantează SIGURANȚA locurilor de muncă prin intermediul unei noi viziuni. Noua echipă și noul program de guvernare pentru perioada 2020-2024 au fost realizate prin consultarea tuturor partenerilor sociali și prin aplicarea unor soluții profesioniste care să vizeze creșterea economică și determinarea unor venituri mai mari pentru TOȚI românii! Guvernarea PSD a înființat sute de mii de locuri de muncă, crescând salariile și aducând beneficii economice, iar dorința noastră este să continuăm în aceeași direcție. E nevoie de măsuri eficiente pentru a evita AUSTERITATEA și deciziile arbitrare care să conducă la o profundă criză. Am analizat atent și am găsit, alături de colegii mei, soluțiile potrivite pentru ca România să meargă într-o direcție corectă din punctul de vedere al calității vieții oamenilor. Astfel, atât eu, cât și colegii din Partidul Social Democrat, ne propunem să fim alături de dumneavoastră, cetățenii acestei țări, indiferent de convingerile politice. Am pregătit un program și avem nevoie de încrederea dumneavoastră pentru a vă demonstra că putem fi soluția atât de necesară într-o perioadă atât de dificilă pentru fiecare dintre noi. Vă spun toate acestea, ținând cont de toți factorii luați în discuție, pentru că am încredere în măsurile propuse în noul program și cred că toate acestea vor conduce spre o etapă de dezvoltare economică și socială pentru următorii ani”, a spus Mirea.

Siminica Mirea se află pe lista pentru Senat a PSD, pe locul al doilea, după Paul Stănescu, secretarul general al partidului.

Lasă un răspuns