”Vioara lui Enescu” revine la Slatina

vioara

Vioara lui Enescu revine în 2020 cu un recital exclusiv Beethoven, pe scena Centrului Cultural “Eugen Ionescu” .

Gabriel Croitoru, violonistul care are privilegiul de a cânta pe vioara Guarneri del Gesu supranumita ”Catedrala”, pe care a cântat George Enescu (instrument pus la dispoziție și aflându-se în patrimoniul Muzeului Național “George Enescu”) și pianistul Horia Mihail vor interpreta celebrele sonate pentru vioară și pian de Ludwig van Beethoven.

Evenimentul, organizat sub semnul aniversării Beethoven 250, va avea loc duminică, 18 octombrie, începând cu ora 19.00. Invitațiile au fost puse în vânzare de astăzi la caseria Centrului Cultural

„Vioara lui Enescu” poposește din nou la Slatina, duminică 18 octombrie 2020 la ora 19,00. Violonistul Gabriel Croitoru, alături de pianistul Horia Mihail vor susține un concert sub genericul „Beethoven 250”. Intrarea se face pe bază de invitații care vor putea fi ridicate de la casieria Centrului Cultural Eugen Ionescu începând de luni 12 octombrie 2020 ora 16,00.Concertul se va desfășura cu respectarea strictă a normelor în vigoare și a măsurilor de prevenție stabilite de organele abilitate ale statului și implementate la nivelul instituției. Numărul locurilor în sală este limitat la 101 (una sută unul), respectând cerințele impuse de organele sanitare”, au anunțat reprezentanții Centrului Cultural.

Lasă un răspuns