Greva japoneză din spitale continuă

sanitas

Săptămâna trecută angajații din sistemul de sănătate și cel de asistență socială au intrat în grevă japoneză. După întâlnirea cu membrii Guvernului, sindicaliști au decis să nu renunțe la protest.

Oamenii nu mai au încredere în promisiuni, ei vor certitudini.

”Luând în considerare angajamentele și promisiunile de soluționare a revendicărilor Federației SANITAS, asumate de Guvern la întâlnirea de luni, 12 octombrie . Ținând cont de faptul că, pentru o parte din măsurile ce urmează a fi luate, autoritățile au solicitat un răgaz de câteva zile pentru realizarea de evaluări cu caracter financiar. Având în vedere că starea de nemulțumire persistă în rândul membrilor noștri de sindicat din sistemele pe care le reprezentăm, aceștia având nevoie de rezultate concrete, materializate în acordarea tuturor drepturilor legale. Federația SANITAS va continua protestul început în data de 7 octombrie până la soluționarea favorabilă a revendicărilor membrilor săi de sindicat”, au anunțat reprezentanții Sanitas.

În tot acest timp, reprezentanții organizației vor continua negocierile și consultările cu toți factorii de decizie implicați.

Lasă un răspuns