Voiculescu vrea în Senat. Cine sunt candidații PNL Olt?

pnl

După ce a pierdut cursa pentru Primăria Slatina, în fața social democratului Emil Moț, Liviu Voiculescu întră din nou în campanie electorală. De data această miza este un loc în Senat.

Președintele PNL Olt și-a anunțat pe rețelele de socializare intenția de a candida la funcția de senator.

” Cred ]n oameni și am decis să lupt în continuare pentru comunitatea noastră! Știu că #sepoate mai mult și mai bine pentru noi toți și sunt hotărât să merg înainte motivat de aceleași principii, valori și credințe care mi-au îndrumat pașii până acum, repere stabile de altfel în concepția politică a PNL.Am decis să reintru în luptă pentru a apăra ideea de democrație, de libertate individuală, de creativitate, de responsabilitate, de respectare a drepturilor noastre, ale românilor în general și ale oltenilor în special. De acolo, de la tribuna Parlamentului României, voi ști să le fac auzită vocea și să le reprezint interesele, iar acesta este singurul și cel mai important angajament pe care mi-l asum în fața lor!Am decis așadar să cred în continuare în oameni, în valorile liberalismului românesc și în capacitatea noastră, a liberalilor, de a reda România românilor! Iar eu știu că am voința, ambiția și tenacitatea de a face tot ce-mi va sta în putință pentru a reda Oltul oltenilor!Alegerile locale s-au încheiat, acum începe marea provocare” a spus Voiculescu.

Surse din PNL Olt susțin că pe lista pentru SEnat , a liberalilor se mai află și George Ciucu , fost candidat pentru Primăria Corabia și actual consilier județen. De altfel pe listă se află și numele lui Ion Voicu, consilier județean.

La Camera Deputaților lista e deschisă de Gigel Știrbu și urmat de Ana Maria Ceaușu secretar general PNL Ot și Gabriel Stanciu, director adjunct ANL.

Lasă un răspuns