MLPDA va construi 8 baze sportive în Olt

baza cni

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a inclus pe lista obiectivelor de investiții alte două localități din Olt. La Caracal și Studina urmează ca CNI să construiască baze sportive.

”Lista-sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul Subprogramului ”Complexuri sportive” (coordonat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, prin Compania Națională de Investiții) a fost modificată prin ordinul ministrului lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, cu proiecte solicitate de autoritățile publice locale din:- municipiul Caracal (județul Olt) – construire bază sportivă TIP 1 (Str. Mihai Viteazul, nr. 73A) și satul Studinița din comuna Studina (județul Olt)” au anuțat reprezentanții MLPDA.

Pe această listă cu cele 507 amplasamente, 8 sunt din Olt. Cele 7 din Curtișoara, Drăgănești Olt, Gostavățu, Potcoava, Slatina, Studina și Caracal presupun construirea unor baze sportive, iar cel din Scornicești vizează modernizare și reabilitarea Stadionului Viitorul din oraș.

Lasă un răspuns