Victor Ponta: Iohannis mi-a cerut demisia după 60 de morți la Colectiv. Acum mor 60 pe zi și este totul bine?

ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, reamintește faptul că președintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia, după incendiul de la Colectiv, în urma căruia au murit 60 de oameni. Ponta arată faptul că în mandatul lui Orban mor aproape 60 de oameni în fiecare zi, dar pentru Iohannis toate lucrurile sunt în regulă.

“Dacă asta e soluţia, într-un spital, un etaj din cinci, din şapte, îl faci de COVID, trebuia să faci chestia asta în ultimele opt luni. De ce faci acum, când sunt cu apa peste gură. De ce spun de ei că sunt criminali. Eu am voie să spun chestia asta, eu, Victor Ponta, singurul din ţara asta.

Mie, domnul Iohannis mi-a cerut demisia, mi-am dat demisia, pentru că au murit 60 de oameni nevinovaţi, într-o tragedie la Colectiv. Azi, mor pe zi mai mulţi de 60. În fiecare zi şi nu e nimeni vinovat. Nu e nimeni tras la răspundere. Nu cere domnul Iohannis nicio demisie, totul e perfect şi mor în fiecare zi mai mulţi decât au murit la Colectiv. Nu mai protestează nimeni, nu mai e nimeni supărat”, a spus Victor Ponta în cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3.

“După opt luni, să-mi spui în fiecare zi că e bine…Ce a spus aseară domnul Iohannis? ‘Eu şi Guvernul meu manageriem, ne-am descurcat foarte bine’. Avem mai mulţi morţi ca la Colectiv în fiecare zi şi ne-am descurcat bine? Dacă se descurcau rău ce însemna, însemna să murim toţi, nu? Şi nimeni nu-i de vină, nimeni nu e responsabil.”, a spus revoltat Victor Ponta.

Lasă un răspuns