Două focare COVID 19 în centre de bătrâni

dgaspcccccccccc

După numărul persoanelor infectate din Centrul de Îngrijire și Asistență Slatina a depășit ordinul sutelor, și la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Cezieni a apărut un focare COVID 19.

La Slatina au fost raportate 120 de cazuri , iar în focarul COVID-19 de la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Cezieni sunt în total 62 de cazuri, infectați fiind atât beneficiari, cât și angajați.

De la începutul pandemiei, bilanțul total al cazurilor a ajuns la 2.687 în județ, doar duminică fiind raportate cu 101 mai multe infecții cu virusul SARS-CoV-2 față de ziua anterioară. Până acum, și 90 de persoane, care au fost diagnosticate cu COVID-19, au încetat din viață, majoritatea având și boli asociate.

Totodată, la nivelul județului Olt rata de incidență a cazurilor de Coronavirus la mia de locuitori este, potrivit datelor oficiale comunicate duminică de Grupul de Comunicare Strategică, este de 1,3 la 1.000 de persoane, situându-ne deocamdată în zona verde.

Lasă un răspuns