Sanitas CONTINUĂ PROTESTUL față de deciziile Guvernului: ‘Dacă sistemul de sănătate cade, credeţi că vreun politician va schimba biroul cu combinezonul?’

greva

Federaţia Sanitas anunţă, marţi, că greva japoneză va contimia, până când autorităţile ”vor pricepe că aşa nu se mai poate”. ”Dacă sistemul de sănătate cade, credeţi că vreun politician va schimba biroul cu combinezonul?”, au transmis sindicaliştii.

“Continuăm protestul până când autoritățile vor pricepe că AȘA NU SE MAI POATE!

Numai în ultima săptămână:

– Spitalul de Urgență Floreasca: 14 angajati sunt infectati cu SARS-CoV-2. (sursa: Agerpres)

– Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi: 19 cadre medicale au fost depistate pozitiv la testul cu noul coronavirus. Este vorba despre 14 asistente medicale, 4 infirmiere şi un medic.(sursa: Adevărul)

– 12 cadre medicale de la Spitalul Municipal Cluj-Napoca, devenit de curând unitate COVID-19, au fost confirmate cu noul coronavirus. (sursa: Hotnews)

Spitalul Judeţean din Târgu Mureş: 19 cadre medicale sunt infectate cu COVID (sursa: Ziarul Financiar)

– Spitalul Municipal “Anghel Saligny” Fetești: dr. Mioara Neagu, medic coordonator al Compartimentului de Primiri Urgențe a decedat după aproape o lună de luptă cu noul Coronavirus. În unitatea medicală sunt alte 25 de cadre infectate, iar la Slobozia sunt 10 medici și asistente pozitive. (sursa: Obiectiv. Net. Ialomița)

– Spitalul Județean din Baia Mare: 10 cadre medicale și 2 pacienți de la secția Oncologie au Covid – 19. (sursa: Mediafax)

… Si nu sunt singurele situații!….”, scriu cei de la Sanitas pe Facebook.

Lasă un răspuns