CSM Slatina a părăsit Cupa României

fotbal

CSM Slatina a pierdut meciul din cadrul Cupei României, disputat în compania celor de la Turris Turnu Măgurele. Din păcate părăseşte Cupa României.

Meciul a fost unul foarte disputat, fiind în compania unei echipe ce luptă pentru  promovarea în Liga I, Turris Turnu Măgurele.

La pauză scorul era unul alb, iar a doua repriză jocul a fost unul mult mai agresiv, lucru ce a adus unor jucători și cartonașul roșu. Rezultatul final s-a decis în urma loviturilor de departajare.

”După un meci de luptă, care a durat 120 de minute, echipa noastră, care a avut pe teren mulţi dintre tinerii componenţi ai lotului, dar şi jucători care au evoluat mai puţin în campionat, părăsește Cupa României la penalty-uri. La scorul de 5-4, goalkeeper-ul nostru Simion Velcu a parat în fața lui Pană, dar arbitrul a decis repetarea loviturii. S-a terminat 8-9. Din echipa noastră a ratat Abel Stan, jucător care nu trebuie să fie dezamăgit. La doar 17 ani, evoluează cu brio la acest nivel. Felicitări băieți, pentru efortul depus!”, au anunțat oficialii Clubului slătinean.

Pentru gruparea pregătită de Mihai Ianovschi urmează meciul din deplasare, din cadrul campionatului Ligii a II-a, cu ASU Poli Timişoara.

Lasă un răspuns