PSD Olt şi-a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare

122503235_2729492160487024_1350067230741384526_o

Joi, 22 octombrie, PSD Olt a depus la BEJ, candidaturile pentru Alegerile parlamentare ce vor avea loc pe 6 decembrie. Lista pentru senat este deschisă de Paul Stănescu, urmat de Siminica Mirea, în timp ce la Camera Deputaților, Marius Iancu este pe primul loc.

”Ca Preșdinte al Consiliului Județean îmi doresc în Parlamentul României oameni puternici decizional, profesioniși, oameni care să asigure județului Olt investiții importante, proiecte de anvergură și, cel mai important, siguranța unui trai mai bun!

 Siguranța locurilor de muncă, siguranța unor venituri decente, siguranța pensiilor, siguranța unui învățământ de calitate, siguranța dublării alocațiilor, siguranța continuării programelor performante din agricultură și dezvoltare locală și, mai ales, siguranța comunității care îți oferă responsabilitatea și onoarea de a o reprezenta la cel mai înalt nivel.

Contează enorm să ai sprijinul unor persoane cu atitudine de la Centru, aproape de procesul legislativ, care să înțeleagă nevoile comunității județene și care să ne permită punerea în aplicare a programului de guvernare locală, pe care l-am promis cetățenilor noștri.” a declarat Marius Oprescu.

Senat:

 1. Paul Stănescu
 2. Siminica Mirea
 3. Șerban Cernat Costin
 4. Sorin Brătoi
 5. Mariana Matei

Camera Deputaților

 1. Marius Iancu
 2. Cătălin Grecu
 3. Florin Barbu
 4. Ionuț Chesnoiu
 5. Emil Albotă
 6. Cornelia Sulger
 7. Cosmin Floreanu
 8. Adrian Bărbulete

Lasă un răspuns