Cântărețul Christian D. deschide lista la Senat a PPUsl, iar Olimpia Stroe la Camera Deputaților

cristian

Oltenii vor putea fi reprezentați în Senatul României de un cunoscut cântăreț. Slătineanul Cristian Dumitrescu , cunoscut în lumea artistică cu numele de scenă Christian D deschide lisat la Senat a PPUsl.

Cântăreț și compozitor, Christian D (Cristian Dumitrescu) și-a început cariera muzicală în trupa Refflex cu hituri precum “O aventura”, “Viteza luminii”, “Fără ea”, iar mai târziu alături de Narcotic Sound ca și compozitor și solist, a lansat “Mamasita”, piesa ce a cucerit topurile muzicale de specialitate atât național cât și internațional și a primit titulatura de hit al verii 2010. 

A urmat “Danca Bonito”, piesă ce a devenit repede hit și a câștigat trofeul Romanian Top Hits, primind titulatura de “Cea mai bună piesă a anului 2011”. A continuat apoi cu “Poesia de Amor”, “Vai”, “Labirint de Sentimente” si “Te iubesc”. Stilul sau original este resimțit în 2016-2017 cu “Ale” (alături de Andreea Bănică) și “Venga”.

Lista PPUsl pentru Senat conține 5 nume:

  1. DUMITRESCU CRISTIAN-MIHAIL

2.PRIOTEASA LAURENȚIU MIHAI

3.DĂNCIOIU ANDRONICA

4.SPULBĂR IONUȚ-EUGEN-GRAȚIEL

5.ALIMAN DANIEL-OCTAVIAN

La Camera Deputaților, Olimpia Stroe este prima pe listă.Aceasta este jurist și președinte al Organizației PPU sl Olt și a candidat la locale pentru funcția de președinte a CJ Olt.

Deputați
1.STROE SMARANDA-OLIMPIA

2.BĂRBUIA DANIEL-CRISTIAN

3.NAE MIHĂIȚĂ-ROBERT

4.MALACU AUREL MARIAN

5.MANU ILINCA

6.SAIMAC GRIGORICĂ

7.POPA NICUȘOR

8.SÎRBU MARIUS-IONUȚ

  

Lasă un răspuns