Cei 9 candidați ai USR Olt pentru Parlament

usr

USR Olt a depus listele candidaților pentru alegerile Parlamentare. Aceștia nu au completat cu maximul de nume, și au ales să trimită în fața oltenilor doar 9 candidați. Primii pe liste sunt Fănel Bădici și Florea Cîrstea , la Camera Deputaților, respectiv Senat.

Cei 9 candidați au fost desemnați prin vot în partid. La Senat lista este deschisă de Florea Cîrstea, , iar la Camera Deputaților primul pe listă se află președintele USR, Fănel Bădici. USR iștii pleacă, din nou, în războiul electoral cu aceleași obiective pe care le au prezenta oltenilor și în campania trecută.

Astăzi am intrat oficial în cursa pentru alegerile parlamentare.Fănel Bădici, primul candidat USR PLUS pentru Camera Deputaților, împreună cu Florea Cîrstea, primul candidat USR PLUS pentru Senat, au depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare.Alianța USR PLUS este singurul partid care se luptă cu vechea clasă politică, având în componență doar oameni noi și oameni pregătiți sa schimbe vechiul mod de a face politică, cel prin care 30 de ani România a fost furată de aceiași oameni care și-au schimbat culoarea politică, însă năravul ba”, a declarat Fănel Bădici, președinte USR Olt.

USR Olt candidați Senat

Florea Cîrstea

Emil Rece

Ovidiu Stănilă

Cătălin Văduva

Carmen Rusu

 USR Olt candidați Camera Deputaților

Fănel Bădici

Adriana Preda

Cătălin Pirlogea

Dragoș Neacșa

Lasă un răspuns