Accident rutier pe centura Caracalului

accccciiidddd

Sâmbătă după-amiază, pe centura de ocolirea a Caracalului, a avut loc un accident rutier în urma căruia patru persoane au ajuns la spital . Două autoturisme și o autoutilitară au fost implicate, la fața locului fiind nevoie de intervenția pompierilor de la Detașamentul Caracal și Garda Stoenești, care au acționat cu două echipaje SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare.

”Pompierii de la Detașamentul Caracal și Garda Stoenești, cu două echipaje SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, au intervenit pe centura municipiului Caracal, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. În sprijinul pompierilor a acționat și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

În accident au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară, în care se aflau șase persoane, iar șoferul unuia dintre autoturisme a rămas încarcerat în urma evenimentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Bărbatul încarcerat, în vârstă de 25 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, a fost extras cu ajutorul accesoriilor specifice și preluat de echipajele medicale. Pacientul era conștient, prezenta traumatism toraco-abdominal, traumatism de bazin și traumatism la membrul inferior stâng. Acesta a fost transportat la CPU Caracal.

Pasagerul din același autoturism, în vârstă de 23 de ani, tot din Drobeta-Turnu Severin, a fost transportat la CPU Caracal, conștient, cu excoriații la nivelul feței și membrului superior stâng.

Tot la CPU Caracal au fost transportate și cele două persoane aflate în celălalt autoturism, ambele din localitatea Clejani, județul Giurgiu, șoferul, în vârstă de 51 de ani, cu traumatism de șold și pasagera, în vârstă de 52 de ani, cu traumatism toracic.

Cele două persoane aflate în autoutilitară nu prezentau urme vizibile de traumă și au refuzat transportul la spital.

Lasă un răspuns