Mai multe clase din patru școli din Olt intră în scenariul 3

scoli

Oltul a raportat 3.107 cazuri de coronavirus și totodată pe zi ce trece sunt înregistrate tot mai multe cazuri în școli. Acest lucru duce la trecerea cursurilor în online.

Prefectura a decis trecerea în scenariul 3 a mai multor clase din patru școli.

La clasa I de la Şcoala Gimnazială Pleșoiu, toate clasele ciclului gimnazial de la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” Slatina, toate clasele ciclului  gimnazial de la Liceul cu Program Sportiv Slatina și clasa a XII-a B – o grupă de la Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” Corabia, măsura este aplicabilă până pe 3 noiembrie, iar până pe 2 noiembrie cursurile se desfășoară în sistem online, respectiv după scenariul 3 sau roșu, și la clasa a IV-a de la Școala Gimnazială Pleșoiu.

Totodată, s-a hotărât reluarea activităţilor didactice în modalitatea „faţă în faţăˮ – scenariul 1 sau verde, respectiv scenariul 2 sau galben de funcţionare, pentru clasele din unităţile de învăţământ ce au funcţionat în scenariul 3, respectiv: clasele a IV-a A și a VI-a B de la Școala Gimnazială „Ștefan Protopopescu” Slatina, clasa pregătitoare A de la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu Slatina, toate clasele ciclului gimnazial şi liceal de la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina.

Lasă un răspuns