Mihai Ianovschi, după înfrângerea Slatinei cu ASU Poli: ”Nu am avut maturitatea necesară să reușim să înscriem”

4FD86DD1-C5B4-4E3C-A76A-94EDBD7128DF

CSM Slatina a pierdut, sâmbătă, în etapa a 9-a, pe stadionul Știința din Timișoara, cu 1-0 în fața lui ASU Poli, grație unui gol marcat de Cristian Scutaru în minutul 42.

În urma acestui meci, Mihai Ianovschi spune că echipa sa a avut multe momente bune de joc la Timișoara. „Putem vorbi de tot jocul, atâta timp cât am început jocul și după primele 20 de minute de tatonări, cred că finalul primei reprize ne-a aparținut, chiar după minutul 20. Din păcate, nu am avut maturitatea necesară să reușim să înscriem. Ne-am apropiat cumva de poartă, dar ne-au lipsit șuturile de la distanță, lucru care pe un teren care e umed după ploaia de dinainte de joc ar fi facilitat asta. În repriza a doua am dominat. Nu am reușit să ne creăm situații foarte maro și, din păcate, plecăm de la Timișoara fără puncte”, a precizat antrenorul Slatinei.
Antrenorul oltenilor mai susținr că jucătorii săi au nevoie de mai multă maturitate, dar pune presiune pe ei, precizând că deja au șapte meciuri în Liga 2 și ar trebui să se acomodeze acestui nivel. ”Sunt jucători în lotul de 26 care pot juca în orice moment. Am arătat că putem juca. Sunt, într-adevăr, jucători tineri, dar sunt jucători tineri care trebuie să se maturizeze. Trebuie să câștige experiență. Suntem deja la etapa a opta, chiar dacă noi avem o etapă restantă cu Petrolul, sunt șapte meciuri pe care le-am jucat. Trebuie să se impună mai repede în ceea ce înseamnă nivelul eșalonului doi și să încerce să aducă un plus echipei de la etapă la etapă”, a mai spus Ianovschi, care a făcut o singură schimbare în meciul cu ASU Poli.

Cu 6 puncte, CSM Slatina a căzut pe locul 19 în Liga 2. Formația olteană are meci restant, miercuri, de la ora 17:00, pe terenul Petrolului, din cadrul etapei a 9-a.

Lasă un răspuns