Cătălin Rotea, oficial, primar în Balș. PSD preia conducerea administrației de pe Olteț

rotea

Cătălin Rotea a depus marţi, 27 octombrie 2020, jurământul, fiind învestit în funcţia de primar al oraşului Balş.

„Eu nu voi vorbi despre trecut, nu voi vorbi despre greaua moștenire, chiar dacă ea va exista, nu voi vorbi despre campanie electorală, pentru că bălșenii s-au săturat de lamentări. ei trebuie să știe că viitorul lor începe să fie construit astăzi și în următorii patru ani vor exista doi actori principali: cetățenii și administrația locală. iar nevoile și dorințele cetățenilor se vor suprapune pe agenda acestei administrații, pentru că în patru ani, din această vreme, trebuie ca Balșul să fi depășit stadiul de oraș subdezvoltat și prăfuit, și să fie un oraș modern, un oraș cu servicii publice de calitate, un oraș cu mediu sigur și curat, un oraș cu servicii de sănătate la nivel european, pentru că vedem ce se întâmplă în această pandemie care face victime chiar printre apropiații noștri, un oraș în care să ne creștem proprii copii în liniște și cu bucurie sufletească. Vreau să vă felicit pe dumneavoastră, pe consilierii locali, indiferent de partidul din care faceți parte, pentru că ați câștigat încrederea alegătorilor și sunteți membri ai Consiliului local, vă doresc în următorii patru ani să aveți minte limpede și putere de muncă în slujba bălșenilor, iat locuitorilor orașului Balș și promit că puterea de muncă a acestei administrații va fi pusă în folosul lor, așa cum am spus la jurământul solemn, le promit transparență, integritate, onestitate și competență, iar în ceea ce privește partea de comunicare publică și transparență le promit astăzi că toate ședințele de consiliu local vor fi transmise live și eu, ca primar, la maxim trei luni voi prezenta în fața tuturor locuitorilor orașului Balș un raport de activitate privind implementarea proiectelor pe care le-am propus, pentru ca oamenii din Balș să fie parte integrantă în ceea ce înseamnă conducerea orașului nostru. Vă mulțumesc că ați avut răbdare și m-ați ascultat, să vă dea Dumnezeu sănătate, liniște sufletească în aceste vremuri tulburi și multă putere de muncă în următorii patru ani“,a declarat Cătălin Rotea, primarul ales Balș.

În scrutinul electoral din 27 septembrie, Cătălin Rotea și PSD l-au învins pe Mădăline Teodosescu, candidatul liberalilor, care a renunțat și la funcția de consilier local.

„N-a fost o victorie a lui, n-a fost o victorie a noastră, e o victorie a bălşenilor care au ocazia să aibă de astăzi o administraţie publică eficientă şi pentru cetăţean. Sunt convins, aşa cum îl cunosc eu pe Cătălin Rotea, că lucrurile se vor schimba rapid în Balş şi îl asigur de toată susţinerea mea ca şi preşedinte al Consiliului Judeţean, în toate proiectele şi în toate demersurile pe care şi le va propune în calitate de primar al oraşului Balş“, a spus preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu.

Totodată, au fost investiți în funcții și consilierii locali. Cele doua Alianțe, PSD-Pro România și PMP-PNL au un raport de forțe de 10 la 6

Lisata consilierilor locali Balș:

BADEA Vanina Elena (PMP), BĂDĂNOIU Marian-Ovidiu (PSD), BÎRĂ Mirela (PSD), BRATU Maria (PRO România), CIOCÎRLAN ȘERBAN Felicia Adelina (PSD), COJOCARU Mihaela Cosmina (PNL), COSTACHE Mirela (PRO România), COSTACHE Ramona-Ileana (PSD), GHEORGHE Mariana (PMP), HRISTEA Marin (PNL), MATEI Mirela (PSD), OSIAC Ion (PSD), PĂTRU Ion Cristian (PNL), PENDIUC Petre-Silviu (PRO România), RADU Liviu Cristian (PNL), TURCITU Marin (PSD).

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: