Marius Iancu: ”Vine iarna penelistă”

iancu

Modul în care guvernul Orban alege să conducă într-o perioada în care ne confruntăm atât cu o criză sanitară, cât și cu un a economică fără precedent îi indignează pe social-democrați.

După ce rectificarea bugetara a fost făcută mai târziu ca niciodată, se pare că și bugetul de anul viitor este un ”secret de stat” pentru Cîțu. Acest lucru le displace PSD-iștilor. Ba mai mult, liberalii preferă să fie în campanie electorală, o campanie în care aleg să jignească decât să vină cu soluții concret care să scoată țara din cele două crize.

Deputatul de Olt, Marius Iancu a reacționat la modul în care abordează ministrul Câțu problema bugetului din2021. De asemenea soluțiile propuse de guvernanți s-au arătat a fi nesustenabile, iar efectele au fost unele dezastruoase.

”Liberalii au început campania electorală și, odată cu ea, așa cum ne-am obișnuit, mișto-urile pe rețelele de socializare, minciunile și manipulările. Și asta în timpul propriei lor guvernări și în timpul celei mai grave crize medicale din ultimii 100 de ani. În loc să prezinte Proiectul Legii Bugetului de Stat pe anul 2021, ministrul Cîțu face bășcălie, pe facebook, la adresa celor care îi cer să prezinte draftul de buget, politicieni, sindicaliști, reprezentanți ai mediului de afaceri sau autorități locale. Pentru el, cu toții suntem niște “nulități pesediste” care nu știm legea. Nu are niciun sens să comentez jignirile tipic liberale, dar pot să îi spun ministrului Cîțu că poate să pună în transparență, oricând dorește, proiectul de buget și nu încalcă nicio legea. Ba chiar mai mult, acest Parlament îl poate și vota, dar evident că nu acesta este scopul. Noul Parlament, care va fi ales de români pe 6 decembrie, trebuie să voteze Bugetul României pe anul 2021.Adevărul este ca PNL minte și vrea să ascundă dezastrul economic care îi paște pe români. Creșterea TVA și a altor taxe si alte măsuri de austeritate care vor fi luate împreună… nu cu Klaus Iohannis, ci mai rău, cu FMI. Guvernul PNL vrea să încheie un acord cu FMI și atunci vor decide tăierile salariale, concedieri masive, majorarea TVA și creșteri de taxe. Pentru cei care au uitat, amintiți-va de 2009! Acum va fi mult mai rău, pentru că Iohannis nu își va asuma nimic și va decide Cîțu. Sunt sigur că vă mai amintiți că pentru Cîțu, educația și sănătatea nu sunt priorități și asta se vede, nu? Calendaristic, vine iarna, pandemia continuă, iar PNL vrea să readucă FMI la conducerea țării. Dacă pe 6 decembrie nu ne schimbăm soarta, cât mai putem, va veni și iarna penelistă care va îngheța economia și va distruge România”, a spus deputatul PSD Olt, Marius Iancu într-o postare pe facebook.

Lasă un răspuns