Tablete noi pentru elevii din Scornicești

4BE983FE-8D52-4F7D-8901-88D099A1751A

Primarul orașului Scornicești, Daniel Tudor, a avut marți, 27 octombrie, o întâlnire cu directorii institutiilor de învățământ din oraș pentru alocarea fondurilor necesare în vederea achiziționării de tablete cu acces la internet pentru elevii din localitatea.

“În condițiile deosebite impuse de pandemia cu noul tip de coronavirus, țin să aduc la cunoștința dumneavoastră faptul că astăzi – 27 octombrie 2020, până în orele prânzului, am avut o importantă întâlnire cu directorii institutiilor de învățământ din Scornicești pentru alocarea fondurilor necesare în vederea achiziționării de tablete cu acces la internet și table inteligente pentru tinerii din localitatea noastră.
Acest demers extrem de necesar trebuie implementat cât mai rapid și reprezintă una dintre prioritățile începutului meu de mandat.
Personal, doresc să vă asigur de toată implicarea, deschiderea și susținerea mea în rezolvarea tuturor problemelor întâmpinate, în vederea desfășurării actului educațional în cele mai bune și sigure condiții.” a declarat edilul.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: