Voiculescu îi critică pe Ciolacu și pe Tudose

9A7C4287-EEBF-46F9-8EC7-EF1EC9FDF922

Liviu Voiculescu, fostul candidat PNL pentru fotoliul de primar al municipiului Slatina, critică aspru apariția în public a lui Marcel Ciolacu și a fostului premier Mihai Tudose. Cei doi politicieni au fost surprinși în spațiul public fără masca de protecție.

“Cum să-ți pierzi cumpătul și să-ți arunci frustrarea în curtea adversarului doar pentru că ai fost prins pe picior greșit și ți-ai devoalat singur ipocrizia???
După ce, în urmă cu doar câteva luni, Marcel Ciolacu arunca venin pentru că liderul PNL și câțiva colegi au fost fotografiați fără mască de protecție în birou, șeful din Kiseleff și fostul premier Mihai Tudose calcă strâmb și, în plină perioadă de restricții, participă la agape în localuri publice. Fără mască și fără distanțare socială.
Diferența între cele două evenimente este pe cât de evidentă, pe atât de concludentă: în timp ce liberalii și-au asumat greșeala fără comentarii, politrucul psd-ist își striga frustrarea acuzând PNL, Poliția și legea.
Aceasta este o nouă dovadă de grobianism și sfidare a social-democrației promovată de lideri de carton. Acestea sunt exemplele de moralitate pe care le promovează PSD. Astfel de oameni vor să conducă o țară.
Ei vor România. Dar România nu îi vrea!” a declarat liberalul.

Lasă un răspuns