DGASPC Olt caută asistenți maternali

maternali

Direcția Generală pentru Protecția Copilului Olt continuă implementarea proiectului TEAM-UP prin care vor fi angajați asiatenți maternali.

Începând cu 01 ianuarie 2020 și până în prezent au fost depuse la sediul DGASPC Olt un număr de 60 de cereri de evaluare de către persoane cu domiciliul în județul Olt care doresc să devină asistenți maternali profesioniști și, dintre acestea, 59 au fost evaluate, iar una este în curs de evaluare.
Din cele 59 de persoane ale căror cereri au fost evaluate, 13 au fost angajate, 3 urmează să fie atestate, iar 43 de cereri au fost respinse.

”În cursul lunii octombrie, DGASPC Olt a informat cinci primării din județul Olt cu privire la continuarea procesului de angajare de noi asistenți maternali profesioniști, solicitând sprijinul acestora pentru distribuirea de afișe și flyere, în acest sens promovând Proiectul „TEAM-UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor”.
Întrucât în anul 2020, obiectivul constă în angajarea a 20 de asistenți maternali profesioniști noi, iar în perioada ianuarie – octombrie 2020 au fost angajați 14 dintre aceștia, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt face în continuare angajări”, a anunțat purtătorul de cuvânt al DGASPC Olt, Ioana Ciobanu.

Lasă un răspuns