Liviu Voiculescu: “O guvernare competentă și constructivă este acea guvernare care sprijină proiectele de dezvoltare ale comunităților fără a ține cont de culoarea politică”

Liviu Voiculescu 2020

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, susține că Guvernul Orban sprijină proiectele de dezvoltare ale comunităților locale, fără a ține cont de culoarea politică. Astfel, 11 localități din județul Olt au primit bani pentru finanțarea investițiilor derulate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
”O guvernare competentă și constructivă este acea guvernare care sprijină proiectele de dezvoltare ale comunităților fără a ține cont de culoarea politică, ci de interesul cetățenilor. Având experiența nefericită a administrării partinice a guvernului anterior, Partidul Național Liberal a exclus din preocupările sale administrative discriminarea politică, alegând cu prioritate să se aplece asupra tuturor proiectelor pentru români.
Astfel, încă 396 milioane lei au fost virați de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în vederea decontării facturilor pentru 538 de obiective de investiții realizate prin etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).
Cele 11 localități din Olt aflate pe lista unităților administrative care au primit bani pentru finanțarea investițiilor derulate prin Programul Național de Dezvoltare Locală sunt: Cilieni, Corbu, Fărcașele, Grădinile, Morunglav, Caracal, Scărișoara, Stoicănești, Ștefan cel Mare, Tia Mare și Vădastra.„ a precizat Voiculescu.

Lasă un răspuns