Slatina 2024-Smart City

Ceea ce a început în urmă cu patru ani, edilul Emil Moț vrea să continue. Transformarea Slatinei în Smart City. Acest lucru va fi posibil după implementarea celor 14 proiecte demarate în primul mandat, proiecte pentru care au fost accesate fonduri europene.

„Eu și președintele Consiliul Județean, Marius Oprescu, vă promitem tuturor că vom face atât pentru Slatina, cât și pentru județul Olt, cele mai bune lucruri. Vom continua să investim în Slatina, să investim în județ, vom continua să ducem acest oraș exact acolo unde-i este locul lui, un oraș european. Ați văzut, la Slatina, de un an, am început cele mai mari proiecte, 14 proiecte pe fonduri europene, este o muncă pe care noi, la Primăria Slatina, am făcut-o de trei ani și care din momentul acesta începe să se concretizeze. Adică și slătinenii vor vedea în teren ce am făcut noi trei ani de zile. Vreau să vă spun că avem multe proiecte în lucru, multe lucruri pe care noi le vom face în următorii ani și principala direcție va fi atragerea de noi fonduri europene, între anii 2021 – 2027 vorbim de alte fonduri europene pentru Slatina. Sper să avem un mandat liniștit domnule președinte, în care noi să ne facem treaba exact cum ne-am făcut-o în ultimii patru ani de zile, ne-o vom face și în continuare, în următorii patru ani. Vreau să le mulțumesc încă odată slătinenilor pentru că ne-au votat și pentru că ne-au arătat că noi am făcut treabă pentru toți ai noștri din municipiul Slatina. Echipa viceprimarilor rămâne, treaba a mers foarte bine cei patru ani, va merge la fel de bine și în următorii patru”, a declarat Emil Moț.

Marius Oprescu, președintele PSD Olt, a ținut să-l felicite pe primar despre care crede că va duce proiectele începute la final, pentru ca la Slatina să se vorbească de Smart City.

„Îl felicit și eu pe domnul primar Emil Moț, pentru învestirea în noul mandat, care înseamnă o nouă provocare. Sunt lucruri pe care le-am promis în campania electorală și pe care trebuie să reușim să le facem, pentru că de fiecare dată noi am venit în fața cetățenilor cu lucruri pe care le-am promis și le-am realizat. Sunt convins că toate proiectele pe care domnul primar le-a început în primul mandat și care în momentul de față nu au intrat în faza de realizare a lor, pentru că este greu să scrii un proiect și să-l aprobi, iar apoi să treci la faza de execuție, toate cele pe fonduri europene, după ce vor fi implementate putem vorbi la Slatina de conceptul Smart City. Slătinenii s-au obișnuit de-a lungul timpului cu un anumit nivel al serviciilor publice și sunt convins că acest nivel va fi dus pe o treaptă superioară în urma realizării acestora. Probabil peste patru ani campania electorală va fi dusă pe proiecte de un alt nivel și pe o altă concepție. Sunt convins de acest lucru și, de ce nu, putem vorbi de acum de un concept la Slatina de Smart City. Îl felicit pe domnul primar pentru toate aceste proiecte pe care le are în curs de implementare și aceste lucruri se vor vedea”, a spus președintele Consiliului Județean Olt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura