Daniel Tudor a preluat conducerea Scorniceștiului

111111111111

Daniel Tudor a fost investit în funcția de edil al Scorniceștiului. Totodată, ieri, și 11 din cei 17 consilieri locali au depus jurământul de investire. Au fost validate 13 mandate, dar doi consilieri se află în izolare la domiciliu.

La ședința de investire a participat prefectul Florin Homorean, dar și președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.

222222222222222222222 Daniel Tudor a preluat conducerea Scorniceștiului

Noul edil este gata să pună în implementare proiecte ce deja au primit aviz favorabil pentru finanțare, dar și proiecte noi ce vor duce la transformarea orașului.

”Astăzi – 28 octombrie 2020, este și va rămâne o zi deosebită și foarte importantă pentru mine, dar și pentru dumneavoastră și localitatea noastră. De astăzi, odată cu depunerea jurământului oficial de credință, datorită votului majoritar de încredere pe care mi l-ați acordat în data de 27 septembrie, sunt noul primar al orașului Scornicești. Mă simt onorat și plec la drum cu mare încredere, cu determinare și cu dorința de a schimba în bine istoria acestor locuri minunate. Sunt conștient că am o mare responsabilitate față dumneavoastră, dar vă asigur că împreună cu noua echipă de consilieri locali, cu voință, încredere și răbdare, toate proiectele vor fi implementate cu succes! De acum încolo e timpul să ne apucăm de treabă! E timpul să avem un oraș sigur și curat, un loc în care să ne simțim bine, la noi, acasă!”, a spus Daniel Tudor , primar Scornicești.

Totodată acesta a ținut să le spună consilierilor locali, că împreună trebuie să lucreze pentru binele orașului și să unite că sunt din partide adversare.

”Pe umerii noștri apasă din acest moment o mare responsabilitate. Aceasta se cheamă Scornicești și locuitorii acestui oraș. Începând de astăzi vă asigur de toată transparența mea și de toată responsabilitate pentru implementarea proiectelor. Nu vor fi proiecte în avantajul unui grup, al unei persoane sau partid, ci vor fi proiecte strict în interesul cetățenilor acestui oraș. De aceea fac apel ca începând din momentul acesta toate discuțiile politice din campania electorală să le punem punct astăzi. să ne dăm mâna cu toții și să facem ce este mai bine pentru localitatea noastră. Sunt convins că acest lucru se va putea și nu vom avea astfel de discuții în ședințele noastre”, a spus Tudor.

Acesta și-a ales și viceprimarul, care va depune jurământul în următoarea ședință. Florin Trașcă de la ALDE va conduce administrația locală alături de edilul Daniel Tudor.

Lasă un răspuns