Mihai Tudose îl face ‘demențel’ pe Florin Cîțu și ‘asimptomatic în inteligență’ pe Nelu Tătaru: Liberalii sunt mai blegi decât prevede legea

dement

Fostul premier Mihai Tudose a lansat miercuri seară, la Antena 3, epitete și comentarii dure la adresa miniștrilor liberali.

Despre Florin Cîțu: E fugit de acasă. Poate se sesizeaza un psihiatru. El e fericit ca a mai imprumutat niste bani. Imi vine sa plang. Cine vine dupa ei va avea viata grea. Noi suntem pregatiti sa venim dupa ei, dar va fi dezastru. Inchipuiti-va inca 3 ani cu demențelul la Finante (…)

Despre Nelu Tătaru: E asimptomatic în inteligență

Despre Raluca Turcan: Data trecută când am venit mi-ați pus-o tot pe dna in poza. Nu vreți sa avem și noi o seara mai liniștita ? Și râdeau de Viorica Dancila. Ia cu paine! Peste gard, la vecini.

Despre Monica Anisie (pufneste in ras): Televizorul e pe motorina, e televizor diesel. Daca nu ai curent acasa, dai drumul la televizor si te uiti. PSD e de vina ca televizorul nu merge fara curent.

Despre liberalii din Guvern: Sunt fugiti de acasa toti, oamenii sunt pierduti, in lumea lor totul e perfect. E si pericolul asta sa te contaminezi cu un virus care te face sa fii mai bleg decat prevede legea. Eu nu mai vin daca mi-i mai puneti pe astia pe perete.

Lasă un răspuns