Peste 4.400 de cereri pentru tichetele sociale de Crăciun

tichet

S-a încheiat perioada de depunere a cererilor pentru acordarea tichetelor sociale de Crăciun. Numărul de cereri depuse este mai mic decât în anii anteriori. Asta și pentru că pensiile au crescut și mulți beneficiari nu s-au mai încadrat în plafonul stabilit, dar și pentru că unii oameni nu au vrut să își exercite acest drept.

Potrivit datelor centralizate de DAS Slatina arată că din cei 8.000 de beneficiari aflați în evidența Direcției de Asistență Socială Slatina, aproximativ 56% și-au manifestat intenția de a primi aceste bonuri valorice. Mai exact peste 4.400 de slătineni au solicitat acest drept.

” Au fost depuse puțin peste 4.400 de dosare, acum urmează să verificăm eligibilitatea lor. Apoi primarul va dispune acordarea tichetelor”, a spus Nora Popescu, director DAS Slatina.

Beneficiarii finali ai acestei inițiative a Primăriei Slatina vor primi câte 10 tichete în valoare totală de 100 de lei. Acestea vor putea fi folosite de slătineni în 73 de unități pentru a-și achiziționa alimente, produse de curățenie, de igienă și chiar medicamente.
 

Lasă un răspuns