VESTE PROASTĂ PENTRU ROMÂNI. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU PETRECERILE PRIVATE, DE ACASĂ

petrecere

În contextul epidemiologic din România, nunțile, botezurile și cununiile au fost interzise, pentru o perioadă de 30 de zile. Cu toate acestea, adunările private, de acasă, au suferit și ele mici modificări.

Potrivit informațiilor autorităților, petrecerile și grupurile private reprezintă principala amenințare cu privire la răspândirea noului coronavirus, motiv pentru care petrecerile de cununie, botez și nuntă au fost interzise, pentru o perioadă de 30 de zile.

Mai mult, vicepremierul Raluca Turcan a declarat că și petrecerile private, de acasă, au suferit modificări. Acestea se vor putea desfășura numai în limita în care participă, la ele, maxim 20 de persoane. În caz contrar, vecinii pot suna la 112 și vor putea reclama petrecăreții, fără niciun fel de problemă.

„Dacă fac acasă (petreceri – n.r.) cu 20 de oameni este la limita regulii impuse de noi. Dacă fac deja cu 30 de oameni, atunci, dacă organele de control sunt sesizate, aplică amenzi. Aşa este în momentul de faţă decizia Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, statuată prin Hotărâre de Guvern”, a declarat Raluca Turcan pentru Digi24.

Lasă un răspuns