COVID la vârful SJU. Managerul și liderul SANITAS pozitivi cu SARS CoV2

stana

COVID 19 a ajuns și la vârful conducerii Spitalului Slatina. Managerul SJU, Dan Stana și liderul de sindicat, Roxana Dumitrescu au fost declarați pozitiv la testul pentru coronavirus.

Managerul SJU Slatina a fost diagnosticat cu o formă uşoară de COVID-19, potrivit declaraţiilor sale.

„Am fost confirmat sâmbătă. Am văzut că nu mai am miros şi gust şi m-am dus şi m-am testat şi sunt pozitiv. Sunt cu o formă uşoară, fără gust, fără miros, puţină tuse şi atât, nu am febră, nu… Am făcut sâmbătă seara CT, analize de sânge, tot, şi am o schemă de tratament. Chiar n-am nicio idee de unde aş fi putut să iau, dar la câţi vin la mine în birou, vă daţi seama. Pe secţii n-am fost în ultima perioadă, chiar m-am protejat mai mult decât trebuie, zis eu. Colegele de acolo, şi secretara, şi de la Resurse Umane, fata de la Financiar, sunt negative. S-au testat duminică, atunci când au auzit că sunt eu pozitiv. Şi ele au ieşit negative“, a declarat Stana, care în prezent este izolat la domiciliu.

Dan Stana este managerul interimar al SJU Slatina din cursul lunii octombrie, de când l-a înlocuit pe managerul Cătălin Rotea, care a câştigat alegerile la Primăria Balş.

Roxana Dumitrescu este în izolare la domiciliu încă de săptămâna trecută când s-a testat.

Lasă un răspuns