Focar de infecție la Judecătorie

focar

Conducerea Judecătoriei Sectorului 5 a dispus, joi, suspendarea activităţii de relaţii cu publicul la Compartimentul Registratură, după ce au fost depistate cinci cazuri de infectare cu noul coronavirus în cadrul acestei instanţe, anunță AGERPRES.

Judecătoria Sectorului 5 îşi desfăşoară activitatea în clădirea Palatului de Justiţie, unde îşi are sediul şi Curtea de Apel Bucureşti.

Preşedintele instanţei, Aurelian Murgoci-Luca, a dispus suspendarea activităţii de relaţii cu publicul până la data de 20 noiembrie, perioadă în care toate cererile şi înscrisurile adresate Judecătoriei Sectorului 5 se primesc exclusiv prin poştă, curierat, fax sau e-mail.

Potrivit unui comunicat al Judecătoriei Sectorului 5, accesul în arhivele instanţei se poate face doar cu programare prealabilă, iar persoanele care nu lucrează în arhivele respective nu pot sta în incintă mai mult de 15 minute.

Cererile de restituire a cauţiunilor şi a taxelor judiciare de timbru se primesc exclusiv prin poştă, servicii de curierat, fax sau e-mail şi se eliberează personal solicitanţilor. Solicitanţii au obligaţia de a indica un număr de telefon de contact, pentru a fi programaţi în vederea ridicării originalului dovezii achitării taxei de timbru ori cauţiunii.

Lasă un răspuns