Primăria Slatina se va asigura că se va vota în siguranță

mottt

Edilul Emil Moț a anunțat că slătinenii vor vota în siguranță. Ca și în cazul scrutinului din 27 septembrie municipalitatea va asigura tot ce trebuie pentru ca slătinenii să nu își pună în pericol sănătatea atinci când merg la urne.

Deși Guvernul nu alocat niciun ban pentru achiziționarea de dezinfectanți, măști de protecție și mănuși pentru secțiile de vot.

„Din punct de vedere administrativ vreau să vă spun că o să luăm toate măsurile necesare pentru ca aceste alegeri, în ziua votului, să se desfășoare fără probleme. Știți foarte bine, am avut alegerile locale, iar Guvernul a spus că va da și va pune la dispoziție pentru toată lumea, pentru toți alegătorii, dezinfectant măști, se va asigura absolut totul, dar vă spun că nu a fost așa. Înainte de alegeri, la Slatina am trecut prin Consiliul Local o hotărâre prin care am pus la dispoziție pentru toți alegătorii măști și dezinfectant, același lucru se va întâmpla și de data aceasta. Din păcate, ceea ce spune Guvernul și ceea ce se întâmplă în realitate este cu totul și cu totul altceva. O să avem aceste alegeri, iar noi la Slatina o să le organizăm în siguranță. La fel ca și localele, și aceste alegeri vor fi din punctul nostru de vedere, al Primăriei Slatina, sigure. Noi vom avea grijă de fiecare om care vine la vot să fie în totală siguranță”, a declarat Moț, primarul municipiului Slatina.

Lasă un răspuns