Chesnoiu:”Agricultura reprezintă o prioritate nu doar în vorbe, ci și în fapte”

PSD și -a prezentat programul de guvernare pentru perioada 2021-2024. printre punctele forte din noul program se numără și agricultura.

Adrian Chesnoiu, fost director ANIF și candidat PSD la funcția de deputat a prezentat strategia de guvernare în domeniul agriculturii.

”Pentru noi, cei din Partidul Social Democrat, Agricultura reprezintă o prioritate nu doar în vorbe, ci și în fapte. În 2016 am preluat guvernarea cu un buget alocat Agriculturii de doar 9 miliarde de lei și l-am crescut considerabil ajungând la un buget cumulat de 60 miliarde de lei. În 2019 bugetul alocat a fost de 23 miliarde de lei. Cu rezultatele din Agricultură am repus România pe harta Europei. Pentru 2021-2024 propunem: susținerea și promovarea produselor agroalimentare românești, dezvoltarea fermelor și capacităților de procesare, asigurarea apei pentru agricultura românească, susținerea fermierilor români, retehnologizarea agriculturii românești, dar și crearea unui cadru legislativ coerent. Garantăm securitatea alimentară a populației și dezvoltarea sustenabilă a agriculturii, sector important de dezvoltare economică a României”, a declarat Chesnoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura