Moț, Stăncioiu și Vîlceleanu -echipa de la conducerea Slatinei

mot

Echipa Consiliului Local Slatina este acum în formulă completă. Cei doi viceprimari au fost investiți în funcție, dypă ce a primit votul e încredere al majorității consilierilor locali.

Totodată au fost formate și cele șase comisii de specialitate.

„Vreau să le mulțumesc consilierilor locali, de astăzi (marți n.r.) suntem în formulă completă, este echipa propusă și în urmă cu patru ani. O echipă care a făcut treabă în Slatina și de acum înainte vom face treabă, vom lucra pentru slătinenii noștri. Vreau să-i felicit pe viceprimarii Gigi Vîlceleanu și Claudiu Stăncioiu pentru încă patru ani de mandat, sper să rămânem patru ani împreună, o să lucrăm numai și numai pentru slătineni”, a spus primarul Emil Moț.

Gigi Vîlceleanu, unul dintre cei doi viceprimari ai Slatinei, a declarat că proiectele pe care echipa din care face parte și le-a asumat în campania electorală de la alegerile locale vor fi duse la bun sfârșit. „Mulțumesc slătinenilor pentru votul acordat. Este un vot de încredere, care ne responsabilizează, ne obligă să ducem la îndeplinire proiectele pe care ni le-am propus, pe care ni le-am asumat în campania electorală. Vom munci la fel de bine atât pentru cei care ne-au votat, dar și pentru cei care nu ne-au votat”, a precizat Vîlceleanu.

Celălalt viceprimar, Claudiu Stăncioiu, a ținut să mulțumească pentru votul de încredere pe care slătinenii l-au acordat. „Vreau să mulțumesc locuitorilor orașului pentru votul de încredere acordat, colegilor din Consiliul Local, domnului primar. Noi suntem conectați la problemele orașului, avem putere de muncă, sunt multe de rezolvat, multe proiecte care vor veni în viitorul apropiat. Ne dorim să lucrăm doar pentru slătineni”, a declarat viceprimarul Stăncioiu.

Cei doi viceprimari au fost aleși din rândul consilierilor locali social democrați, Partidul Social Democrat având majoritate în Consiliul Local Slatina cu 12 mandate. PNL cu şapte mandate şi Pro România cu două mandate au și ei consilieri locali în CL. 

Lasă un răspuns