Val de proteste. Fermierii ies în stradă

protest

Fermierii ies în stradă, după în nenumărate rânduri și-au strigat nemulțumirea și de fiecare dată au obținut doar promisiuni neconcretizate. Ion Păunel, președintele Sindicatului Producătorilor Agricoli Olt și reprezentant al Uniunii Salvați Țăranul Român anunță că a intentat către Primăria Capitalei o cerere pentru organizarea unui protest în data de 18 noiembrie în Piața Victoriei. Motivele organizării protestului sunt lipsa compensărilor măsurilor financiare și închiderea piețelor agroalimentare.

”Cererea pentru acțiunile de protest din data de 18 noiembrie 2020 a fost înregistrată. Așa cum am promis, Uniunea Salvăm Țăranul Român facem și nu doar vorbim”, a anunțat pe pagina sa de Facebook, Ion Păunel, președintele Sindicatului Producătorilor Agricoli Olt și reprezentantul Uniunii Salvați Țăranul Român.

La protest ar urma să participe 100 de persoane. ”În conformitate cu dispozițiile 60/1991 vă aducem la cunoștință că în data de 18.11.2020, în intervalul orar 10:00 – 13:00, Federația Națională a Lucrătorilor organizează un pichet de protest , în București, în Piața Victoriei, în fața Guvernului României. La această acțiune de protest participă aproximativ 100 de persoane”, se arată în cererea pentru acțiunea de protest.

Lasă un răspuns